Bekijk actueel aanbod

Starter recruiter

Wil jij dé Recruiter worden die deze vacature beter schrijft? Wij dagen je uit! In ons team hebben we een mooi plekje voor jou vrij. Een plek waar wij je gaan opleiden tot de beste Recruiter die je kunt zijn. In voor een uitdaging? Wij ook!

Jij als Starter recruiter

Leuk dat je verder bent gaan lezen! Je bent vast op deze vacature geland omdat je een uitdagende baan zoekt. Voeg daar veel vrijheid aan toe en je bent aan het goede adres. Veel leesplezier en succes met solliciteren!

Als Recruiter heb je te maken met verschillende vakgebieden die mooi samenkomen in één beroep. Waar ga jij je verder in verdiepen en specialiseren? Zie jij psychologie als iets om mensen beter te begrijpen? Wil je investeren in je gespreks- en presentatievaardigheden? Ga je aan de slag met marketing om je creativiteit te prikkelen of trekt juist de commercie jou aan? Samen komen we erachter en helpen we elkaar beter te worden in wat we doen.

Dagelijks benader je mensen die je nog niet kent, vermarkt je vacatures op een creatieve manier, bouw je aan een overtuigend werkgeversmerk, voer je sollicitatiegesprekken, beoordeel je persoonlijkheden en gedrag en match je mensen met vacatures en organisaties. Wat je ook doet, je doet het op een manier die goed bij jou past. We komen er graag achter wat dat voor jou is! 

''Door jouw oprechte interesse en betrokkenheid weet je vertrouwen te winnen en je te onderscheiden.''

Een manier die in ieder geval goed bij Rochewood past, is gebaseerd op inhoud, betrokkenheid en een eerlijk verhaal. Je weet mensen te enthousiasmeren, komt je afspraken na en zorgt ervoor dat mensen het prettig vinden om met jou te praten. Op deze (krappe) arbeidsmarkt ben je namelijk zelden de enige Recruiter die iemand spreekt.

Je begrijpt dat een nieuwsgierige instelling vanzelfsprekend is om mensen goed te leren kennen. Door jouw oprechte interesse en betrokkenheid weet je vertrouwen te winnen en je te onderscheiden. Je schakelt en denkt snel, houdt overzicht en blijft continu leren van wat goed gaat, maar ook van wat beter kan.

We kunnen nog heel veel vertellen, maar we bewaren graag nog iets voor het vervolg. Het is wel goed om te weten dat we een commercieel bedrijf zijn. Dit betekent dat het succes van je werk ook echt merkbaar is. Voor jou en ook voor ons. Een bepaalde resultaatgerichtheid gaat jou dan ook helpen de succesbeleving van elke plaatsing oprecht te voelen.

Bij Rochewood beland je tussen een ondernemende en betrokken groep mensen. We vinden het leuk samen goed werk te leveren, maar vinden het nog leuker dat te doen met een lach. Onderling vertrouwen in elkaars kwaliteiten is daarvoor de basis. Resultaat het logische gevolg.

Ons team is 14 mensen sterk en is verantwoordelijk voor ruim 85 professionals die via Rochewood bij andere organisaties werken. Omdat er door heel Nederland wel mensen via Rochewood werken, organiseren we geregeld evenementen, uitjes en bijeenkomsten om de hele groep bij elkaar te brengen.

Op kantoor in Harderwijk zal je het meest samenwerken met collega Recruiters Rick, Lysanne en Deborah. Wij zullen met z'n vieren de kar trekken qua recruitment en alles wat daarbij komt kijken. Verder werk je samen met verschillende collega's afhankelijk van de vacature en het project waar je aan werkt.

Benieuwd naar de organisaties waarvoor we werken? Check dan de banner onderaan deze pagina.

Blog: How to solliciteren #2

Hoe lezen wij als recruiters jouw brief en cv? Waar letten we op? Wat verwachten we en hoe kun jij jouw kans op succes vergroten?

 

Lees verder
  • Contract Jaarcontract
  • Salaris €2200-2500 (1fte)
  • Mobiliteit Onbegrensd €0,19 p/km (auto)
  • Pensioen Pensioenregeling
  • Vrije keuze Thuiswerken, Macbook, iPhone 10
  • Diploma Hbo
  • Kennis en ervaring Dit kan je eerste Recruitmentbaan worden! Ervaring als Recruiter is daarom niet noodzakelijk
  • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedinprofiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Rick Riegen
Online recruitment marketeer
t
06 12 87 38 70
e
r.riegen@rochewood.nl