Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel

  • Utrecht
  • Verzekeringen
  • €3500-€4500 (1 fte)
  • 32-40 uur
  • Hbo

Ben jij de persoon die snel en nauwkeurig werkt aan middelzware letseldossiers zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen? Is de regie pakken en strategie bepalen jou op het lijf geschreven? Dan kun jij via Rochewood aan de slag als Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel bij een gerenommeerde verzekeraar in Utrecht!

Jij als Letselschadebehandelaar middelzwaar en zwaar letsel

Jij bent de specialist die staat opgesteld om het dossier met beide handen aan te grijpen en goed af te wikkelen. Terwijl je dat doet probeer je de financiële, maatschappelijke en persoonlijke schade zoveel mogelijk te beperken. Waar nodig schakel je deskundigen in en stel je samen behandelplannen vast. Verder weet je welke gegevens noodzakelijk zijn om te verzamelen en weet je hoe je deze juist moet interpreteren.

Je coördineert en overziet contacten met alle betrokken partijen. Zorgvuldige en volledige communicatie is daarbij vanzelfsprekend. Tevens beoordeel je de polis dekking en aansprakelijkheidsvraag. Je bewaakt de termijnen en zorgt voor tijdige overdracht. Gedurende dit alles verlies jij het menselijke aspect niet uit het oog en onderhoud je persoonlijk contact met het slachtoffer.

Je gaat aan de slag bij een toonaangevende verzekeringsmaatschappij in het midden van het land. Deze opdrachtgever behandelt alle dossiers met een doorlooptijd korter dan een jaar op een afdeling. Op het moment dat die doorlooptijd overschreden wordt, pakt een specialistisch team, waarvan jij dan deel uitmaakt, dit verder op. Bij deze specialistische teams kun je bijvoorbeeld denken aan verkeer of aansprakelijkheid.

Widget Amber

''Ik probeer de woorden ‘schade’ en ‘dossier’ zoveel mogelijk te vermijden, omdat het voor mijn gevoel daardoor wat onpersoonlijk wordt.''

Lees haar verhaal
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft Basis, Wft Schade particulier
 • Kennis en ervaring Je hebt tenminste 3 jaar ervaring in het volledig zelfstandig behandelen van middelzware letselschade claims
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedinprofiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Deborah Olie
Recruiter
t
06 22 01 16 08
e
d.olie@rochewood.nl