Bekijk actueel aanbod

Junior recruiter

Ben jij de Recruiter zijn die deze vacaturetekst beter schrijft? In voor een uitdaging? Wij worden graag overtuigd! We hebben namelijk een mooi plekje vrij in ons team voor jou als Recruiter. Lees je mee?

Jouw carrière als Junior recruiter bij Rochewood

Mooi, je bent verder gaan lezen! Misschien ben je net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende eerste baan. Of heb je al wat ervaring in de arbeidsbemiddeling en wil je die ene stap verder zetten? In beide gevallen ben je bij Rochewood aan het juiste adres.

Bij Rochewood beland je tussen een ondernemende en betrokken groep mensen. We vinden het leuk samen goed werk te leveren, maar vinden het nog leuker dat te doen met een lach. Onderling vertrouwen in elkaars kwaliteiten is daarvoor de basis. Daarnaast dagen we elkaar uit, hebben we een eigen mening en zijn we heel benieuwd naar jouw ideeën.

Beginnen als Recruiter is één ding, maar dat is niet waar het eindigt. Waar ga jij je verder in verdiepen en specialiseren? Zie jij psychologie als pad om mensen beter te begrijpen? Wil je investeren in je gespreks- en presentatievaardigheden? Ga je aan de slag met marketing om je creativiteit te prikkelen of trekt juist de commercie jou aan? Samen komen we erachter en helpen we elkaar beter te worden in wat we doen.

Werken bij Rochewood 2

Zijn op zijn zachtst gezegd divers te noemen. Primair ben jij dé specialist voor mensen die bij Rochewood komen werken. Indirect zorg jij er zo voor dat onze opdrachtgevers (zoals Achmea, Rabobank en Univé) met de beste mensen samenwerken.

Wat je daarvoor allemaal doet? Je benadert mensen die je nog niet kent, vermarkt vacatures op een creatieve manier, bouwt aan ons employer brand, voert sollicitatiegesprekken, beoordeelt persoonlijkheden en gedrag, matcht mensen met vacatures en zorgt ervoor dat onze professionals zich blijven ontwikkelen en zich goed voelen.

Wat je ook doet. Je doet het op een manier die goed bij jou past. We komen er graag achter wat dat voor jou is! Een manier die in ieder geval goed bij Rochewood past, is gebaseerd op inhoud, betrokkenheid en een eerlijk verhaal. Je weet mensen te enthousiasmeren, komt je afspraken na en zorgt ervoor dat mensen het prettig vinden om met jou te praten. Op deze (krappe) arbeidsmarkt ben je namelijk zelden de enige Recruiter die iemand spreekt!

Je begrijpt dat een nieuwsgierige instelling vanzelfsprekend is om mensen goed te leren kennen. Door jouw oprechte interesse en betrokkenheid weet je vertrouwen te winnen en je te onderscheiden Je schakelt en denkt snel, houdt overzicht en blijft continu leren van wat goed gaat, maar ook van wat beter kan.

We kunnen nog heel veel vertellen, maar we bewaren graag nog iets voor het vervolg. Het is afsluitend wel goed om te weten dat we een commercieel bedrijf zijn. Dit betekent dat het succes van je werk ook echt merkbaar is. Voor jou en ook voor ons. Een bepaalde resultaatgerichtheid gaat jou dan ook helpen de succesbeleving van elke plaatsing te voelen.

Zoals gezegd zijn we een ondernemend stel bij elkaar. Vandaag de dag bestaat ons team uit 12 collega’s. We zien er misschien wat formeel uit, maar dat valt in de praktijk gelukkig wel mee. Jij werkt vooral samen met collega-recruiters Rick en Lysanne en je teamleden Bianca en Daphne.

Lysanne en Rick zitten boordevol goede ideeën en energie om recruitment naar een hoger niveau te tillen. Employer brand, candidate experience, wervingstactieken en selectiemethodieken zijn dagelijkse kost. Geregeld werken ze samen aan allerlei plannen om Rochewood op het gebied van recruitment beter te maken dan gisteren.

Bianca en Daphne zijn gespecialiseerd in het verzekeringsvak. Zij richten zich op een diverse verzameling aan opdrachtgevers, professionals, vaste en tijdelijke vacatures. Zo begeleiden ze ruim 35 Rochewood-professionals die zich dagelijks inzetten voor organisaties als Achmea, Allianz, Aon, a.s.r. en Univé. Kortom: een goedlopende portefeuille waarin jij als Recruiter mooie dingen kunt gaan doen.

 • Een jaarcontract
 • Salaris tussen de €2100 - €2500 bruto per maand op basis van 40 uur
 • Extra te behalen variabel inkomen
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met de auto reist
 • 25 vakantiedagen
 • Een eigen iPhone 7 en Apple MacBook Air
 • Leuke personeelsuitjes, zoals vrijwilligersdagen, halve marathons, etentjes, concerten, schermen, prison escapen of onze familiedag in de Efteling
 • Je hebt een hbo-diploma op bachelor niveau
 • Het liefst heb je al ervaring als (corporate) recruiter of intercedent of ben je kortgeleden afgestudeerd
 • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week
 • Beschikbaarheid 32-40
solliciteren bij Rochewood

Tot 20 augustus blijven we werven en kun jij reageren. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en cv, maar worden ook graag verrast door een creatievere manier van solliciteren. De stappen van sollicitatie naar jouw eerste werkdag zijn meestal als volgt: 

 • Makkelijk solliciteren via de sollicitatiebutton
 • Binnen 5 werkdagen een persoonlijke reactie
 • Een eerste telefonische kennismaking
 • Een eerste gesprek met je twee mogelijk nieuwe collega’s
 • Een tweede gesprek met twee andere mogelijk nieuwe collega’s
 • Een referentieonderzoek
 • Een duidelijk arbeidsvoorwaardenvoorstel
 • Een getekende arbeidsovereenkomst
 • Jouw eerste werkdag als Recruiter en onze nieuwste collega (vergeet je niet je traktatie op je eerste dag?)