Bekijk actueel aanbod

Letselschadebehandelaar zware letselzaken

Heb je een aantal jaren letselschadedossiers behandeld in het middelzwaar segment en zal het segment zwaar letsel een mooie volgende stap in jouw carrière betekenen? Of heb je ervaring in het behandelen van zware letselschadedossiers en ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Dan komen wij graag met jou in contact!

Jouw werkomgeving waar ga je aan de slag?

Onze opdrachtgevers zijn verzekeraars, tussenpersonen en expertisebureaus door heel Nederland. Afhankelijk van jouw ambities en persoonlijke wensen gaan wij samen kijken welke opdrachtgever het best bij jou past.

Word je gedreven door afwisseling en uitdaging en wil je leren van verschillende mensen, bedrijven en culturen? Dan past detachering wellicht bij jou.

Ben je als professional op zoek naar een vaste functie bij een opdrachtgever? Dan helpen we je graag om de juiste baan te vinden en zullen wij jou persoonlijke aandragen bij onze opdrachtgever zodat jouw cv niet op de grote stapel cv’s belandt.

Op een willekeurige dag krijg je het bericht dat er een verkeersongeval heeft plaatsgevonden waarbij een bekende Nederlander is betrokken. De media zit er vanaf de eerste minuut bovenop en volgt de zaak op de voet. Het slachtoffer heeft zwaar letsel opgelopen en zal de rest van zijn leven hierdoor lichamelijk gehandicapt zijn.

In deze zaak stel jij een behandelplan op en voert overleg met verzekerde, belangenbehartiger, expert en medisch adviseur. Je beoordeelt de aansprakelijkheid en gaat op zoek naar een passende regeling om het letselschadedossier uiteindelijk te kunnen sluiten. Gedurende het proces sta jij de media te woord en zorg jij ervoor dat zij voorzien worden van de juiste (beschikbare) informatie.

 • je bent in het bezit van een volledige hbo-bachelor opleiding en de (Wft-)Modules Basis en Schade Particulier
 • je hebt 10 jaar werkervaring in de functie van letselschadebehandelaar middelzwaar of zwaar letsel
 • je bent beschikbaar voor 32 uur per week (36 of 40 behoort ook tot de mogelijkheden)

Samen willen we de beste zijn. Permanente professionele en persoonlijke ontwikkeling past daarbij. Hiertoe krijg je coaching en volg je regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. Maar we doen meer: zijn oprecht betrokken, denken met je mee en zien naar je om. Binnen Rochewood ben je geen nummer, maar een collega. Daarnaast bieden wij het volgende:

 • jaarcontract in loondienst bij Rochewood
 • salaris tussen €3800 - €4200 bruto per maand op basis van 40 uur per week
 • een Rochewood-leaseauto, volledige reiskostenvergoeding of een NS-businesscard
 • is een opdracht verder dan 1,5 uur reizen? Dan zorgen wij voor de vergoeding en verzorging van overnachtingen
 • een goede pensioenPlus-regeling
 • meerdere keren per jaar organiseren wij inhoudelijke kennissessies en evenementen, hiervoor ontvang jij uiteraard een uitnodiging

Gaan wij voor jou op zoek naar een vaste baan bij een van onze opdrachtgevers, dan zal het aanbod van de opdrachtgever van toepassing zijn.

 • Beschikbaarheid 32
solliciteren bij Rochewood

Overtuig ons dan! Wacht niet te lang, want 24 mei sluit deze vacature. Na jouw sollicitatie verloopt de procedure als volgt:

 • binnen vijf werkdagen besluiten wij of we jouw enthousiasme delen
 • is dit het geval, dan nodigen we je uit voor een nadere kennismaking
 • als jij de persoon blijkt die wij zoeken, dan maken we dat hierna zo snel mogelijk officieel
 • zodra je contract is getekend, zorgen we er samen voor dat jij zo snel mogelijk start met een leuke opdracht!