Bekijk actueel aanbod

Schadebehandelaar materieel en licht letsel

  • Apeldoorn
  • Verzekeringen
  • €2500-3000 (40 uur)
  • 32-40 uur
  • (On)bepaalde tijd
  • Hbo

Jij hebt minimaal een jaar ervaring met het behandelen van materiele schades en het beoordelen van aansprakelijkheid. En bent toe aan een volgende stap. Wat dacht je van letsel? Wie weet ga jij binnenkort aan de slag als Schadebehandelaar materieel en licht letsel via Rochewood in Apeldoorn!

Jij als Schadebehandelaar materieel en licht letsel

Deze vacature is voor jou ideaal als je ervaring hebt met de behandeling van materiële schades en het beoordelen van aansprakelijkheid. Jij hebt dagelijks veel telefonisch contact met slachtoffers en probeert de materiële schadedossiers met licht letsel correct en vlot af te wikkelen. Het liefst meteen en anders binnen drie contactmomenten. Daarom is het van belang dat je ervaring hebt met het beoordelen van aansprakelijkheid. Je stelt de juiste vragen om te achterhalen wat er precies ie gebeurd en schakelt snel. Deze dossiers hebben een looptijd tot 6 maanden. Verder werk je nauwkeurig en ben je op je plek in een professionele werkomgeving.

Jij weet door jouw interesse in het letselschadevak en je levenservaring dat het oplopen van letsel veel impact kan hebben. Voor een slachtoffer van letsel kan de wereld op zijn kop staan. Het dagelijks leven moet opnieuw vorm krijgen. Empathie en goed luisteren zijn daarom onmisbaar in jouw job als Schadebehandelaar materieel en licht letsel. Daarnaast beschik jij over je wft basis en schade particulier en houd je deze bij. Je bent je ervan bewust dat het slachtoffer centraal staat zonder daarbij het belang van de verzekeraar uit het oog te verliezen.

Het letselschadevak aan de kant van een verzekeraar uitoefenen is niet makkelijk. Je vertegenwoordigt het belang van je opdrachtgever en tegelijkertijd mag je het slachtoffer nooit te kort doen. Het gevolg is dan een spanningsveld. Hiermee omgaan is een goede leerschool. Het zijn je eerste stappen richting letsel. Als Schadebehandelaar materieel en licht letsel heb je de regie over het letselschadedossier. Mocht jouw dossier niet binnen drie contactmomenten afgewikkeld kunnen worden of schat je de looptijd langer dan 6 maanden in, dan zet je deze door naar een specialist. Anders handel je het dossier zelf met het slachtoffer en/of de belangenbehartiger af.

Een verzekeraar in Apeldoorn is Achmea, de grootste verzekeraar van Nederland. Daarnaast ook favoriete werkgever in verzekeringsland. De duur van deze opdracht als Schadebehandelaar materieel en licht letsel is minimaal een jaar met een mogelijkheid daarna in dienst te treden bij Achmea. Je komt te werken op de afdeling MIA (Melding, Intake en Aansprakelijkheid) wat valt onder APS (Achmea Personenschade). APS omvat ruim 200 mensen die verdeeld over de locaties Apeldoorn en Tilburg werken. lag te gaan. 

Na je eerste opdracht als Schadebehandelaar materieel en licht letsel bij Achmea succesvol te hebben afgerond, is het mogelijk ook aan de slag te gaan bij een van onze andere opdrachtgevers. Nieuwe ervaringen en regelmatig een andere werkomgeving is tenslotte iets waarvoor je bewust kiest als je de detachering ingaat. Blijkt dat de organisatie wel heel goed bij jou past en wil je liever blijven? Dan behoort een indiensttreding bij Achmea ook tot de mogelijkheden.

PIV Logo

Rochewood is officieel lid van het Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV). Omdat wij geen verzekeraar zijn, zijn wij bijzonder deelnemer. Jouw voordelen: gratis deelnemen aan webinars en aan het Actualiteitencollege, toegang tot het PIV Kennisnet en het bijwonen van de jaarlijkse PIV-conferentie.

Van politie naar belangenbehartiging naar verzekeraar. Wat heeft Amber gedaan om Letselschadebehandelaar bij Rochewood te worden?

Lees verder
 • Contract Jaarcontract
 • Salaris €2500-3000 (40 uur)
 • Prestatiebeloning €1000 extra per 600 gewerkte uren
 • Lease-auto Klasse A, privé rijden voor €40 eigen bijdrage
 • Vakantiedagen 25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld
 • Pensioen PensioenPlus via StiPP
 • Opleidingsbudget Leergang licht letsel
 • PA/PE en register certificering PA/PE via Hoffelijk Financieel
 • Evenementen en kennissessies Jaarlijks evenementen en kennissessies met collega's
 • Vrije keuze 20% extra prestatiebeloning als je het besteedt aan opleidingen, Prestatiebeloning schenken aan een goed doel naar keuze, 26 weken geen pensioen opbouwen tegen 5% extra salaris, Vakantiedagen bijkopen of inruilen tegen 2% salaris, Bedrijfsfitness: sport 50% goedkoper!, Thuiswerken
 • Diploma Hbo
 • Vakdiploma's Wft-basis, Wft-schade particulier
 • Kennis en ervaring Minimaal 1 jaar ervaring in het behandelen van materiële en/of licht letsel schades inclusief het zelfstandig beoordelen van aansprakelijkheid
 • Beschikbaarheid 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden? Laat het dan weten! Via de sollicitatiebutton kun jij eenvoudig solliciteren met jouw cv of Linkedin-profiel en een motivatiebrief. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Lysanne Burgmeijer
Recruiter
t
06 12 75 42 85
e
l.burgmeijer@rochewood.nl